Προσφορά εργασίας απο τον ξενοδοχειακό όμιλο Barceló Hotels & Resorts

Προσφορά εργασίας απο τον ξενοδοχειακό όμιλο Barceló Hotels & Resorts

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ο ξενοδοχειακός όμιλος Barceló Hotels & Resorts επιθυμεί να προσλάβει για το ξενοδοχειακό της συγκρότημα Barceló Hydra Beach Resort & Spa στη Θερμησία Αργολίδας:

ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Απαραίτητα προσόντα:
• Πτυχίο Οικονομικής Σχολής ΤΕΙ ή Ανωτέρα .
• Επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.
• Άριστη γνώση Αγγλικών,.
• Πολύ καλή γνώση Η/Υ ,λογιστικών και ξενοδοχειακών προγραμμάτων (κατά προτίμηση OPERA-SAP-MICROS).
• Υπευθυνότητα ,εχεμύθεια, επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά, προσαρμοστικότητα, ευελιξία, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.
Η επιχείρηση προσφέρει:
• Προοπτικές εξέλιξης και μακροχρόνιας συνεργασίας.
• Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.
• 5-6 μήνες εποχιακής απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία στο hydrabeach.hr@barcelo.com ή να επισκεφθούν το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στο ξενοδοχείο ώστε να συμπληρώσουν αίτηση τηλ επικοινωνίας 27540-41002 27540-98757.

 

Περί της «κλοπής» στα Δημοτικά Σφαγεία Ερμιονίδας.

Κρανίδι, 26.01.2022

Δελτίο Τύπου

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 24.01.2022, ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι νυν και τέως, ενημέρωσαν αναλυτικά το σώμα, έπειτα από την επιστολή – αίτημα του κ. Λάμπρου με θέμα : «Ενημέρωση για την μεγάλη κλοπή στο κτίριο του σφαγείου στα Δίδυμα».

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, διερχόμενος ο Δήμαρχος από το σημείο, διαπίστωσε τις παραβιάσεις που είχαν σημειωθεί στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου των Δημοτικών Σφαγείων Ερμιονίδας. Την ίδια στιγμή τηλεφώνησε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αντουλινάκη, τον ενημέρωσε και του έδωσε κατευθύνσεις για το θέμα.

Άμεσα όπως ανέφερε στην τοποθέτηση του ο κ. Αντουλινάκης, έγινε καταγγελία του συμβάντος στο Αστυνομικό Τμήμα και ακολούθησε αυτοψία στον χώρο, όπου διαπιστώθηκε παραβίαση της εξωτερικής πόρτας και της εισόδου του κτιρίου μικρές ζημιές και δολιοφθορές χωρίς απώλειες σημαντικών υλικών ή εξοπλισμού. Διαπιστώθηκαν ζημιές στους ηλεκτρολογικούς πίνακες σε εξωτερικό στύλο ρεύματος και εσωτερικά στο κτίριο. Αυθημερόν, με προσωπικό του Δήμου, σφραγίστηκε το κτίριο με μπάρες και καινούρια λουκέτα.

Ο κ. Αντουλινάκης, ξεκαθάρισε πως καμιά μεγάλη κλοπή δεν διαπιστώθηκε, παρά μόνο δολιοφθορές με σκοπό την απομάκρυνση χαλκού και μετάλλων. Μεθοδεύονται και οι εργασίες αποκατάστασης.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο, ο τέως αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μπίμπας, και έθεσε υπόψη του σώματος την προϋπάρχουσα κατάσταση. Πριν ένα χρόνο περίπου, στο κτίριο των Δημοτικών Σφαγείων, είχε γίνει πάλι παραβίαση από αγνώστους με σκοπό να απομακρύνουν αλουμίνια, χαλκούς και μέταλλα.

Ενημέρωσε ακόμα, για την αναλυτική μήνυση που κατέθεσε τότε, κατά παντός υπευθύνου, αλλά και για τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής για την ασφάλιση και φωταγώγηση του χώρου.

Τέλος, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει δυο χρόνια τώρα για να αξιοποιηθεί το εν λόγω κτίριο. Χαρακτηριστικά ανέφερε : «Όπως καταλαβαίνετε κυρίες και κύριοι συνάδελφοι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, όπως άλλωστε έχουμε τονίσει, που η δική μας διοίκηση έχει αφήσει στην τύχη του. Άνθρακες ο θησαυρός κύριε Λάμπρου.»

Γραφείο Δημάρχου

Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων Ερμιονίδας :Aιτήσεις επαναπρόληψης εργαζομένων στο τουρισμό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κρανίδι, 04/01/2022

Σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνοντας υπόψη τις υγειονομικές περιστάσεις εξαιτίας της πανδημίας του Covid19 στη χώρα μας και τα μέτρα που ισχύουν σε ολόκληρη την ελληνική

επικράτεια αποφασίσαμε ομόφωνα να μην γίνει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση των μελών

του Συλλόγου και η κοπή της πίτας .

Οι αιτήσεις επαναπρόσληψης μέσω Σωματείου, θα γίνονται από 10/01/2022 έως 15/01/2022

στα γραφεία του Σωματείου στην παλαιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου(φιλαρμονική).
Ώρες λειτουργίας του γραφείου 9.00 έως 12.00 π.μ καθημερινά.

Ευχόμαστε στα μέλη μας υγεία καλή χρόνια με ελπίδα και αισιοδοξία!