Εντοπίστηκε γυναίκα απο την Λετονία από πολίτες που είδαν το SILVER ALERT, στην Ερμιόνη Αργολίδας

Η περιπέτεια της κας Inga Fedulova έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Fedulova, βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, η 39χρονη χάθηκε την 07/05/2019, από το Γαλαξίδι, Φωκίδας.

 

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και της Πρεσβείας της Λετονίας και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 23/04/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή του.

 

Η υπηρεσία Silver Alert, το μεσημέρι της 24/04/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Η αγνοούμενη εντοπίστηκε από πολίτες που είδαν το SILVER ALERT, στην Ερμιόνη Αργολίδας. Η κα Fedulova είναι καλά και ασφαλής!

 

Η υπηρεσία Silver Alert  με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

 

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

 

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.