Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας δικαιώθηκε με την παρέμβαση του στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της προσφυγής που είχε κάνει ο Δήμος Ερμιονίδας κατά της υπαγωγής του Μετοχίου στη διοικητική αρμοδιότητα του ΔΛΤΥ (30/03/2021)

Δήμος Υδρας:Δελτίο Τύπου.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας (ΔΛΤΥ) δικαιώθηκε με την παρέμβαση του στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) εναντίον της προσφυγής που είχε κάνει ο Δήμος Ερμιονίδας κατά της υπαγωγής του “Μετοχίου” στη διοικητική αρμοδιότητα του ΔΛΤΥ.

Το ΣτΕ με την 401/2021 απόφαση του έληξε οριστικά αυτό το θέμα που εκκρεμούσε εδώ και χρόνια. Οφείλονται συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΔΛΤΥ και Αντιδήμαρχο Ύδρας κ. Ιωάννη Μπελεγρή για τον συντονισμό αυτής της υπεράσπισης. Η σκέψη μας είναι συνεχώς μαζί του και του ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στην οικογένεια και στα καθήκοντα του.

Συγχαρητήρια οφείλονται επίσης και στον δικηγόρο κ. Μανώλη Σχινά για τον΄ άριστο νομικό χειρισμό της υπόθεσης. Ανοίγει τώρα ο δρόμος για την υλοποίηση λιμενικού έργου στην εν λόγω περιοχή.

Οι σχετικές μελέτες μάλιστα έχουν ήδη εκπονηθεί. Οι σχέσεις μας με τους γείτονες μας στην Ερμιόνη παραμένουν άριστες και θέλω να πιστεύω ότι το “Μετόχι” θ αποτελέσει αφορμή να ενισχύσουμε ακόμα τη συνεργασία μας λόγω αφενός της εγγύτητας των τόπων μας αλλά και των πλούσιων ιστορικών σχέσεων μεταξύ τους.